Instructions

1.

Pääsalin suurta takka/leivinuunia ei saa sytyttää ilman isännän paikallaoloa. Täytyy huomioida huippuimurien alipaine yms. asiat. Väärästä käytöstä on aiheutunut suuria savu- ja nokivahinkoja.

Please, do not set the fire in the big fireplace in the main hall without the householder at present. The wrong usage has filled the rooms with plenty of smoke and soot! There are some things to understand, let say underpressure by the powered roof ventilator!

2.

Rantasaunan käyttö on mahdollista myös talvella, mutta käytöstä on sovittava erikseen. Normaalisti talvella saunan jäätymisvaaran vuoksi putkistot on tyhjennetty vedestä. Mutta jos tahdotte käyttää rantasaunaa ja suihkuhuonetta talvella, se on mahdollista, mutta silloin huoneet täytyy lämmittää noin vuorokausi ennen käyttöä ja laskea vedet putkistoihin.

The usage of the lakeside sauna is allowed also during the winter, but then you have to order that usage. The normal situation during winter is that there is no water in the piping. But if you want to use lakeside sauna during winter, it must be warmed 1 day earlier and let water in the piping.

Inguiries and reservations:

MOBILE: 050 5573166, Imberg Risto

EMAIL: lomakeidas.lavianmutka@
gmail.com