Info

Tiedustelut ja varaukset:
050 5573166
Risto Imberg

Inquiries and reservations:
Email: imberg.ripa@gmail.com

Address:
Laviantie 95
17240 Kalkkinen, Finland

 

VALMIUS YMPÄRIVUOTISEEN LOMAILUKÄYTTÖÖN:
Hyvät mahdollisuudet hiihtoon, luontoretkeilyyn, kalastukseen ja tennikseen. Oma tenniskenttä. Luonnonkauniit ja rauhalliset ulkoilumaastot. Golf-kenttiä lähellä. (Vääksyssä, Vierumäellä ja Hartolassa). Lomarakennus on valmistunut vuonna 2004 ja sen rakennuspinta-ala on 187/283m²

ALAKERRASSA:
on suuri 2-kerroksinen olohuone avarine näkymineen järvimaisemaan + keittiö + apukeittiö + makuuhuone. Rakennuksen rannan puolella on 16m² lasikuisti.

YLÄKERRASSA:
on 3 makuuhuonetta ja 16 m² kattoparveke, josta on upeat näköalat järvelle ja laajoille peltoaukeille.

SAUNAT:
Päärakennuksessa on saunaosasto pesuhuoneineen sekä pukuhuone, joka sopii erinomaisesti myös makuuhuoneeksi kahdelle hengelle.
Rannassa on erillinen rantasaunarakennus, jonka pukuhuoneessa on majoitusmahdollisuus kahdelle henkilölle. Saunan pesuhuoneessa lämminvesisuihku.

GRILLITUPA: 
Rantasaunan vieressä on erillinen grillitupa takkoineen ja kaasugrilleineen. Oleskelutilaa 10 – 15 hengelle. Ikkunoista avautuu kaunis näköala järvelle. Rannalla on myös erillinen ulkogrilli.

AITAT:
2 lämpöeristettyä sähkölämmitteistä aittaa + näköalaolohuone + pienoiskeittiö (Majoitusmahdollisuus näissä yhteensä kuudelle hengelle) 

Sopii myös ryhmille kokous- ja juhlakäyttöön. Max. yöpymismahdollisuus 24 hengelle.

  • Noin 3 km:n päässä mm. ravitsemuspalveluita, kauppa, posti.
  • Matkaa Lahteen on 50km ja Heinolaan 34km:
  • Kalkkisten kanavan kautta on yhteys Päijänteelle (n. 3km). Kanavan lähellä on Kalkkisten koski. Päijänteen puolella on myös luonnonkaunis Pulkkilanharju. Matkustajalaivat ”Suometar” tai ”Suomenneito” pysähtyvät Kalkkisten laiturissa. Laivareitti Lahti – Heinola – Lahti.

Kaikki mukavuudet:

Sähkölämmitys (maalämpö), neljä WC: tä, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, hiiligrilli, sähköliesi, kahvinkeitin, pyykinpesukone pyykin- kuivatusmahdollisuuksin, pölynimuri, televisiot molemmissa kerroksissa, radio, astiastot n. 25 hengelle.
Huoneet on täyskalustettu, varaava takka/leivin-uuni, rannassa vene.
Autokatos kahdelle autolle lämmityspistorasioineen ja autotalli, joka sopii erinomaisesti myös esim. urheiluvälineiden säilytykseen ja huoltoon.

Käytössä Grillikatos, jossa keittiö, astioita, jääkaappi, puuhella, takka, iso pöytä.

  • Hyvä valikoima erilaisia grillejä
  • Vapaa rantasaunan käyttö kesäaikaan. Puut 5€/nippu.

Ei lemmikkejä

Nykyään on paljon allergioita, joten kunnioitamme kaikkia asiakkaitamme pitämällä paikat suhteellisen allergeenivapaina. Jos karvoja kuitenkin löydetään sisältä, joutuu asiakas maksamaan allergiasiivouksen.

Inguiries and reservations:

MOBILE: 050 5573166, Imberg Risto

EMAIL: lomakeidas.lavianmutka@
gmail.com